DAF LF -sarja palkittiin Britanniassa Vuoden kuorma-auto 2019 -palkinnolla

DAF LF -sarja kruunattiin Britanniassa Vuoden kuorma-autoksi jo kolmantena vuotena peräkkäin.

DAF LF -sarja on nimetty jo kolmatta perättäistä kertaa Vuoden kuorma-autoksi Britanniassa vuosittain järjestettävässä Commercial Fleet Awards -gaalassa. DAF Trucks vei tilaisuudessa myös Vuoden valmistajan tittelin. DAF siis nousi vuoden 2019 gaalassa ykköstilalle kahdessa tärkeimmässä palkintokategoriassa. Palkittavat valittiin Commercial Fleet -lehden lukijaäänestyksellä, johon osallistui brittiläisiä kuljetusalan ammattilaisia.

DAF LF:n edelliset Vuoden kuorma-auto -palkinnot ovat vuosilta 2018 ja 2017. Vuonna 2016 myös DAF:in kevyet kuorma-autot veivät voiton kategoriassa Paras Urbaanialueiden Jakeluauto. Kilpailu Britannian kuljetusalalla on kovaa, ja DAF LF:ää arvostetaan suuresti sen monipuolisuuden, luotettavuuden ja myynninjälkeisen tuen vuoksi. Se vetoaa laaja-alaisesti sekä kuljettajiin että liikennöitsijöihin.

“LF:n hattutemppu on erittäin hieno asia, ja selkeä todiste monipuolisen jokapaikanhöylämme pitkäikäisyydestä,” iloitsee DAF Trucksin myynti- ja markkinointijohtaja ja johtokunnan jäsen Richard Zink. ”On hyvin tärkeää, että palkinto tuli juuri kuljettajien ja liikennöitsijöiden palautteen perusteella, sillä kuka voisikaan arvioida tuotteidemme suorituskykyä paremmin kuin ihmiset, jotka tukeutuvat niihin päivittäin. Nämä ihmiset vaativat ajoneuvoiltaan korkeaa tuottavuutta, äärimmäistä luotettavuutta ja maksimaalista valmiusaikaa. Upea myyjäverkostomme ansaitsee myös osansa kunniasta, sillä he tarjoavat vertaansa vailla olevaa myynninjälkeistä tukea.”

Lue lisää DAF LF -mallista

Kommentoi