fbpx
Parasta kuljetustehokkuutta.
Suuremmat hyötykuormat.
Huippuluokan turvallisuutta.

DAF XF on suunniteltu pitkän matkan kuljetuksiin

Se on suunniteltu saavuttamaan paras mahdollinen kuljetustehokkuus. Voimakkaat PACCAR MX-11- ja MX-13 Euro 6 -moottorit ovat monien lisäparannusten ansiosta entistäkin tehokkaampia. Hyvin suunniteltu alusta, miellyttävä ulkoasu, tilavat ja mukavat sisätilat. Kaikkien aikojen paras XF sekä omistajalle että kuljettajalle.

DAF XF on valittu vuoden kuorma-autoksi useamman kerran ja tuloksekas kehitystyö jatkuu edelleen.

Tyylikkään aerodynaaminen

XF:n ulkopuoli on tarkkaan ja yksityiskohtaisesti suunniteltu, aerodynamiikkaa on parannettu entisestään, spoilerien sekä tuuliohjaimien avulla saavutetaan 7% pienempi polttainekulutus ja CO2-päästöt. Muodoiltaan laadukas auto myös kestää, korin materiaalit ovat suunniteltu vaativampiin olosuhteisiin. kaikki XF:n ominaisuuksien tavoitteena on paras mahdollinen kuljetustehokkuus.

Huolehtii kuljettajasta

Tietonäyttö kertoo entistä laajemmin kuljettajalle tarpeelliisista asioista. Ennakoiva ja mukautuva vakionopeudensäädin, etutörmäysvaroitus, kehittynyt hätäjarrujärjestelmä, kaistavahti ja huippuunsa hiottu ajovakautusjärjestelmä tekevät autosta huipputurvallisen liikenteessä.

Sisältä tilava ja avara

Markkinoiden avarimmat sisätilat, isoimmat ja mukavimmat sängyt sekä hiljaisuus tekevät XF:n hytistä äärimmäisen viihtyisän. Upea sisävalaistus on säädettävissä olosuhteiden mukaan.

Kehittynyt voimansiirto

Uudet PACCAR MX-11 -ja MX-13 moottorit tarjoavat suorituskykyä alhaisella polttoainekulutuksella ja laajennettu Eco-tila auttaa optimoimaan polttoainekulutuksen. Moottorien huoltovälejä on pidennetty entisestään. Ja uuden sukupolven 12- tai 16- vaihteinen TraXon-automaattivaihteisto löytyy vakiona; lisättynä tehokkaaseen taka-akseliin – syntyy täydellinen voimansiirto paketti.

Vahva ja muunneltava alusta

Tarkasti suunniteltu vahva ja kevyt alusta on räätälöitävissä täysin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Komponentit voidaan sijoittaa haluttuuna järjestykseen, jonka ansiosta saadaan tilaa pumppujärjestelmille tai suuremmille polttoainetankeille. Korin kiinnitysjärjestelmä BAM, antaa runsaasti mahdollisuuksia korin kiinnittämiseen. Kompakti 50 kg kevyempi EAS-järjestelmä jättää alustaan enemmän tilaa ja mahdollistaa suuremman hyötykuorman.

Ota yhteyttä!

OLLI-PEKKA NIEMINEN
kuorma-automyynti
p. 0440 555 555
op.nieminen(at)op-truck.fi

JUKKA MAJA
kuorma-automyynti
p. 0440 554 755
jukka.maja(at)daftrucks.fi