fbpx

XF

THE NEW XF

Suunniteltu pitkän matkan kuljetuksiin

DAF XF soveltuu ihanteellisesti pitkän matkan kuljetuksiin. Se on suunniteltu saavuttamaan paras mahdollinen kuljetustehokkuus. Voimakkaat PACCAR MX-11- ja MX-13 Euro 6 -moottorit ovat monien lisäparannusten ansiosta entistäkin tehokkaampia. Hyvin suunniteltu alusta, miellyttävä ulkoasu, tilavat ja mukavat sisätilat. Kaikkien aikojen paras XF sekä omistajalle että kuljettajalle.

DAF XF & CF on vuoden kuorma-auto 2018

Tyylikäs ulkoasu

XF:n ulkopuoli on tarkkaan ja yksityiskohtaisesti suunniteltu, aerodynamiikkaa on parannettu entisestään, spoilerien sekä tuuliohjaimien avulla saavutetaan 7% pienempi polttainekulutus ja CO2-päästöt. Muodoiltaan laadukas auto myös kestää, korin materiaalit ovat suunniteltu vaativampiin olosuhteisiin. kaikki XF:n ominaisuuksien tavoitteena on paras mahdollinen kuljetustehokkuus.

tilava ja ylellinen

Markkinoiden avarimmat sisätilat, isoimmat ja mukavimmat sängyt sekä hiljaisuus tekevät XF:n hytistä huippu viihtyisän. Upea sisävalaistus on säädettävissä olosuhteiden mukaan.

Huolehtii kuljettajastaan

Tietonäyttö kertoo entistä laajemmin kuljettajalle tarpeelliisista asioista. Ennakoiva ja mukautuva vakionopeudensäädin, etutörmäysvaroitus, kehittynyt hätäjarrujärjestelmä, kaistavahti ja huippuunsa hiottu ajovakautusjärjestelmä tekevät autosta huipputurvallisin liikenteessä.

Kehittynyt voimansiirto

Uudet PACCAR MX-11 -ja MX-13 moottorit tarjoavat suorituskykyä alhaisella polttoainekulutuksella, laajennettu Eco-tila auttaa pitämään polttoainetehokkuuden optimaalisena. Moottorien huoltovälejä on pidennetty entisestään jopa 200 000 kilometriin. Uuden sukupolven 12 tai 16 vaihteinen TraXon-automaattivaihteisto löytyy vakiona, siihen lisättynä uusi tehokas taka-akseli, syntyy täydellinen voimansiirto paketti.

Alustassa rajattomat mahdollisuudet

Tarkasti suunniteltu vahva ja kevyt alusta on räätälöitävissä täysin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Komponentit voidaan sijoittaa haluttuuna järjestykseen, jonka ansiosta saadaan tilaa pumppujärjestelmille tai suuremmille polttoainetankeille. Korin kiinnitysjärjestelmä BAM antaa runsaasti mahdollisuuksia korin kiinnittämiseen. Uusi kompakti 50 kg kevyempi EAS-järjestelmä (päästöjen jälkikäsittelyjärjestelmä) jättää alustaan enemmän tilaa ja mahdollistaa suuremman hyötykuorman.

kysy lisää myyjältä

Henkilöstö

Olli-Pekka Nieminen

Toimitusjohtaja

Matkapuhelin: +358 (0)440 555 555
Sähköposti: op.nieminen(at)op-truck.fi

Jukka Maja

kuorma-automyynti

Matkapuhelin: +358 (0)440 554 755
Sähköposti: jukka.maja(at)daftrucks.fi