Parasta kuljetustehokkuutta.
Suuremmat hyötykuormat.
Huippuluokan turvallisuutta.

Suunniteltu pitkän matkan kuljetuksiin

Uudet XF, XG ja XG+ edustavat DAF:n uuden sukupolven pitkän matkan kuorma-autoja, valmiina tulevaisuuteen. Autoissa on hyödynnetty täysimääräisesti uusia eurooppalaisia massoja ja mittoja, kaikki kolme ohjaamoversiota loistavat kauniissa ja erittäin aerodynaamisessa suunnittelussa. Lisäksi ne tarjoavat valtavan sisätilan, joka takaa vertaansa vailla olevan kuljettajan mukavuuden.

 

 

Poikkeuksellinen aerodynamiikka

Erinomainen aerodynaaminen suorituskyky on uuden sukupolven DAF-kuorma-autojen kulmakivi. Laajojen simulaatioiden ja tietestien jälkeen äärimmäisen alhainen ilmanvastus saadaan aikaan ohjaamalla tuulta täydellisesti kuorma-auton ympärille, läpi ja alle. Tuloksena on 19 % parannus aerodynaamisessa suorituskyvyssä, minkä avulla luodaan

paras mahdollinen kuljetustehokkuus.

2022093-DAF-XG-FA-4x2-PACCAR-MX-11
Drive-the-DAF-XG-XG-plus-in-ETS2-02

Ylivoimainen turvallisuus

Uuden sukupolven XF, XG ja XG+ tarjoavat erinomaisen turvallisuuden kuljettajille ja muille tienkäyttäjille. Suuret ikkunat, erittäin matalat ikkunan vyölinjat ja esimerkiksi käytännöllinen reunanäkymäikkuna luovat uuden standardin suoralle näkemiselle. Vankka ohjaamorakenne, luokkansa johtava ergonomia ja älykkäät ominaisuudet tekevät ajamisesta entistä turvallisempaa. Uuden sukupolven DAF-kuorma-autot ovat suunnannäyttäjiä tieturvallisuuden alalla.

Erinomainen kuljettajan mukavuus

Voimansiirrosta jousitukseen, ohjaamon sisätiloista istuimiin ja sänkyihin, olemme tarttuneet kaikkiin yksityiskohtiin tarjotaksemme kuljettajille erinomaisen mukavuuden. Tuloksena on markkinoiden pehmein ajo yhdistettynä parhaaseen työskentely ympäristöön, rentoutumiseen ja nukkumiseen. Uuden sukupolven DAF aloittaa uuden aikakauden kuljettajan mukavuudessa.

53 The multiadjustable DAF Relax Bed adds to the next level in driver comfort
75 PACCAR MX13 driveline

Kehittynyt voimansiirto

Uuden sukupolven 10,8 ja 12,9 litran PACCAR MX -moottorit tarjoavat lisää vääntömomenttia ja useita uusia teknisiä innovaatioita, jotka nostavat tehokkuuden entistä korkeammalle tasolle.

Vahva ja muunneltava alusta

Uuden sukupolven XF, XG ja XG⁺ tarjoavat erinomaisen päällirakentajaystävällisyyden, joka mahdollistaa kaikkien yleisten korien ja komponenttien, kuten takalaitanostimien nopean ja helpon asennuksen. Lisäksi uudet XF, XG ja XG⁺ ovat saatavilla laajalla valikoimalla tehokkaita moottori-, vaihteisto- ja vauhtipyörän voimanottolaitteita, jotka lisäävät uuden sukupolven DAF:n luokkansa johtavaa tehokkuutta.

02-New-Generation-DAF-XF450

International Truck Of The Year

Uuden sukupolven DAF XF, XG ja XG⁺ ovat saaneet International Truck of the Year -palkinnon. Raadin mukaan autojen tehokkuus, turvallisuus ja ajomukavuus ovat huippuluokkaa

Ota yhteyttä!

OLLI-PEKKA NIEMINEN
kuorma-automyynti
p. 0440 555 555
op.nieminen@op-truck.fi