fbpx

LF

The new lf

Ihanteellinen jakelukäyttöön

DAF LF on kehitetty tehokkaita jakelukuljetuksia varten. Sen ulko-osien muotoilu on tyylikästä ja sisäpuoli viihtyisä. Luotettavien ja tehokkaiden PACCAR Euro 6 -moottoreiden ja suuren kuormakapasiteetin ansiosta LF on ihanteellinen jakelukuorma-auto niin operaattoreille kuin kuljettajillekin.

Yrityksesi käyntikortti

Uuden LF:n moderni ulkoasu antaa sille vahvan mutta ystävällisen olemuksen, joten kuorma-auto toimii myös erinomaisena mainoksena yrityksellesi.

Täydellinen työympäristö

LF on saatavilla kolmella ohjaamovaihtoehdolla: Day Cab, erityisen tilava Extended Day Cab ja Sleeper Cab. Kaikki nämä ovat sisältä tilavia, mutta ulkopuolelta kompakteja.

Kevyt & vahva alusta

Alhainen käyttöpaino ja korkea kuormauskapasiteetti sijoittavat LF:n luokkansa parhaiden joukkoon, mikä merkitsee puhdasta voittoa yrityksellesi. LF ei tingi lujuudesta, ja sen alusta on nykyaikainen, vahva ja kevyt.

Taloudelliset paccar px -moottorit

Jakelukuljetukset vaatitvat räätälöityjä ratkaisuja. Siksi DAF tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman moottoreita, vaihteistoja ja taka-akselisuhteita, jotta saat parhaan hyötysuhteen. Luotettava, polttoainetehokas, erinomainen suorituskyky ja alhaiset päästöt. LF on myös XF ja CF -mallien tapaan erittäinen hiljainen, mikä kasvattaa kuljettajan mukavuutta.

kysy lisää myyjältä

Henkilöstö

Olli-Pekka Nieminen

Toimitusjohtaja

Matkapuhelin: +358 (0)440 555 555
Sähköposti: op.nieminen(at)op-truck.fi

Jukka Maja

kuorma-automyynti

Matkapuhelin: +358 (0)440 554 755
Sähköposti: jukka.maja(at)daftrucks.fi