Tilava, mutta ketterä.
Erinomaiset hyötysuhteet.
Korkea kuormauskapasiteetti.

DAF LF - ihanteellinen jakelukäyttöön

DAF LF on kehitetty tehokkaita jakelukuljetuksia varten. Sen ulko-osien muotoilu on tyylikästä ja sisäpuoli viihtyisä. Luotettavien ja tehokkaiden PACCAR Euro 6 -moottoreiden ja suuren kuormakapasiteetin ansiosta LF on ihanteellinen jakelukuorma-auto niin operaattoreille kuin kuljettajillekin.

Käyntikorttisi liikenteessä

Uuden LF:n moderni ulkoasu antaa sille vahvan mutta ystävällisen olemuksen, joten kuorma-auto toimii myös erinomaisena mainoksena yrityksellesi.

Erinomainen työympäristö

LF on saatavilla kolmella ohjaamovaihtoehdolla: Day Cab, erityisen tilava Extended Day Cab ja Sleeper Cab. Kaikki nämä ovat sisältä tilavia, mutta ulkopuolelta kompakteja.

Taloudelliset moottorit

Jakelukuljetukset vaatitvat räätälöityjä ratkaisuja. Siksi DAF tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman moottoreita, vaihteistoja ja taka-akselisuhteita, jotta saat parhaan hyötysuhteen. Luotettava, polttoainetehokas, erinomainen suorituskyky ja alhaiset päästöt. LF on myös XF ja CF -mallien tapaan erittäinen hiljainen, mikä kasvattaa kuljettajan mukavuutta.

Kevyt, mutta jämäkkä alusta

Alhainen käyttöpaino ja korkea kuormauskapasiteetti sijoittavat LF:n luokkansa parhaiden joukkoon, mikä merkitsee puhdasta voittoa yrityksellesi. LF ei tingi lujuudesta, ja sen alusta on nykyaikainen, vahva ja kevyt.

Ota yhteyttä!

OLLI-PEKKA NIEMINEN
kuorma-automyynti
p. 0440 555 555
op.nieminen@op-truck.fi