Uutiset ja tiedotteet

Tutustu DAF XD -malliin

International Truck Of The Year 2023

DAF:n uuden sukupolven XD-sarja on valittu International Truck of the Year 2023 -palkinnon saajaksi. ”Uuden XD-sarjan myötä DAF on tuonut markkinoille huippuluokan jakeluauton, joka on luokkansa uusi suunnannäyttäjä. Kuorma-automallisto parantaa merkittävästi suoraa ja epäsuoraa näkyvyyttä ja näin ollen turvallisuutta, joka on jakeluautoissa avainasemassa. Lisäksi ajoneuvon tehokkuus ja ajomukavuus asettavat segmentille uudet standardit.”

Haemme raskaan kaluston asentajaa!

OP-Truck Oy on Porissa 1998 perustettu raskaankaluston yritys, jonka palveluihin kuuluu kuorma-autojen myynti, vuokraus, huolto- ja varaosapalvelut sekä DAF ja VDL merkkiedustus. OP-Truck nimen alla toimii myös 2011 toimintansa aloittanut MS-Truck Oy, joka on perustettu OP-Truckin palvelutarjonnan kasvaessa. Haemme korjaamolle RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA Työtehtävä sisältää raskaan kaluston huolto, korjaus ja sähkötöitä sekä uusien autojen varustelu …

Haemme raskaan kaluston asentajaa! Lue lisää »

DAF NGD KOEAJOPÄIVÄT PORISSA 23.-24.5

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan täysin uudistunut Truck of the Year palkinnot voittanut DAF. Paikanpäältä löytyy uudet XF- ja XG- rekkaveturit sekä purtavaa ja virvoketta. Kävijöiden kesken kilpailu, jossa palkintona voittajalle 300€ lahjakortti Porin Motormarkettiin!

DAF XF, XG ja XG⁺:lle International Truck of the Year -palkinto

Uuden sukupolven DAF-kuorma-autot ovat saaneet ”International Truck of the Year 2022” -palkinnon. ”XF, XG ja XG⁺ asettavat uuden standardin tehokkuudelle, turvallisuudelle ja ajomukavuudelle”, tuomaristo totesi useiden testien jälkeen. Arvostettu palkinto luovutettiin Solutrans-kuljetusnäyttelyssä Lyonissa, Ranskassa. Myös DAFin vetypolttomoottorikuorma-autolle myönnettiin ”2022 Truck Innovation Award” -palkinto. International Truck of the Year -palkinnon (IToY) sääntöjen mukaan vuosittainen palkinto annetaan kuorma-autolle, joka on …

DAF XF, XG ja XG⁺:lle International Truck of the Year -palkinto Lue lisää »

Covid-19 tiedote

Kuorma-autojen asentajat sekä kuljettajat työskentelevät yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisillä toimialoilla. Meille on ensisijaisen tärkeää, että jokainen työntekijä sekä asiakas pysyy nyt työkykyisenä.

DAF juhlii 250 000 myytyä Super Space Cab -ohjaamoa erikoisversiolla

DAF juhlii 250 000 myytyä Super Space Cab -ohjaamoa erikoisversiolla.

DAF Trucks esittelee XF Super Space Cab Celebration Editionin. DAF juhlistaa 250 000 Super Space Cab -ohjaamolla varustetun DAF XF:n tuotantoa julkaisemalla ylellisen ja erityisellä raidoituksella kuvioidun version markkinoiden suurimmasta ja mukavimmasta ohjaamosta. Kuljettajat pääsevät nauttimaan ylellisistä sisätiloista, kuten vakiovarusteena saatavasta konjakinvärisestä nahkaverhoilusta.

DAF:lla vahva tulos vuonna 2019

9 oli DAF Trucksille vahva vuosi. DAF:n markkinaosuus Euroopassa raskaiden kuorma-autojen (yli 16 tonnia) segmentissä oli 16,2 %, mikä nosti yhtiön Euroopan kolmen suurimman kuorma-autojen valmistajan joukkoon. DAF:n osuus kevyempien kuorma-autojen segmentissä nousi ja on nyt 9,7 % (aiemmin 9,0 %). ”Ensiluokkaisten kuorma-autojen ja palveluiden sekä erinomaisen jälleenmyyntiverkoston ansiosta olemme hyvissä asemissa jatkuvaa kasvua ajatellen”, sanoo Harry Wolters, DAF Trucksin puheenjohtaja.