Uutiset ja tiedotteet

Esittelyssä Transpori Oy:n kalustopäivitys: Erinomaista ajoa DAF-kuorma-autoilla!

Jatkuvasti kehittyvässä kuljetusmaailmassa tehokkuus ja luotettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Me OP-Truck Oy:ssä olemme ylpeitä sitoutumisestamme huippuluokan ajoneuvojen toimittamiseen, ja olemme iloisia voidessamme nostaa esiin yhden arvostetuista asiakkaistamme, Transpori Oy:n, joka äskettäin toivotti neljännen DAF-kuorma-autonsa tervetulleeksi vaikuttavaan kalustoonsa.

Esittelyssä Transpori Oy:n kalustopäivitys: Erinomaista ajoa DAF-kuorma-autoilla! Lue lisää »

Tutustu DAF XD -malliin

International Truck Of The Year 2023

DAF:n uuden sukupolven XD-sarja on valittu International Truck of the Year 2023 -palkinnon saajaksi. ”Uuden XD-sarjan myötä DAF on tuonut markkinoille huippuluokan jakeluauton, joka on luokkansa uusi suunnannäyttäjä. Kuorma-automallisto parantaa merkittävästi suoraa ja epäsuoraa näkyvyyttä ja näin ollen turvallisuutta, joka on jakeluautoissa avainasemassa. Lisäksi ajoneuvon tehokkuus ja ajomukavuus asettavat segmentille uudet standardit.”

Tutustu DAF XD -malliin Lue lisää »

Haemme raskaan kaluston asentajaa!

OP-Truck Oy on Porissa 1998 perustettu raskaankaluston yritys, jonka palveluihin kuuluu kuorma-autojen myynti, vuokraus, huolto- ja varaosapalvelut sekä DAF ja VDL merkkiedustus. OP-Truck nimen alla toimii myös 2011 toimintansa aloittanut MS-Truck Oy, joka on perustettu OP-Truckin palvelutarjonnan kasvaessa. Haemme korjaamolle RASKAAN KALUSTON ASENTAJAA Työtehtävä sisältää raskaan kaluston huolto, korjaus ja sähkötöitä sekä uusien autojen varustelu

Haemme raskaan kaluston asentajaa! Lue lisää »

DAF XF, XG ja XG⁺:lle International Truck of the Year -palkinto

Uuden sukupolven DAF-kuorma-autot ovat saaneet ”International Truck of the Year 2022” -palkinnon. ”XF, XG ja XG⁺ asettavat uuden standardin tehokkuudelle, turvallisuudelle ja ajomukavuudelle”, tuomaristo totesi useiden testien jälkeen. Arvostettu palkinto luovutettiin Solutrans-kuljetusnäyttelyssä Lyonissa, Ranskassa. Myös DAFin vetypolttomoottorikuorma-autolle myönnettiin ”2022 Truck Innovation Award” -palkinto. International Truck of the Year -palkinnon (IToY) sääntöjen mukaan vuosittainen palkinto annetaan kuorma-autolle, joka on

DAF XF, XG ja XG⁺:lle International Truck of the Year -palkinto Lue lisää »

DAF juhlii 250 000 myytyä Super Space Cab -ohjaamoa erikoisversiolla

DAF juhlii 250 000 myytyä Super Space Cab -ohjaamoa erikoisversiolla.

DAF Trucks esittelee XF Super Space Cab Celebration Editionin. DAF juhlistaa 250 000 Super Space Cab -ohjaamolla varustetun DAF XF:n tuotantoa julkaisemalla ylellisen ja erityisellä raidoituksella kuvioidun version markkinoiden suurimmasta ja mukavimmasta ohjaamosta. Kuljettajat pääsevät nauttimaan ylellisistä sisätiloista, kuten vakiovarusteena saatavasta konjakinvärisestä nahkaverhoilusta.

DAF juhlii 250 000 myytyä Super Space Cab -ohjaamoa erikoisversiolla Lue lisää »