Esittelyssä Transpori Oy:n kalustopäivitys: Erinomaista ajoa DAF-kuorma-autoilla!

Jatkuvasti kehittyvässä kuljetusmaailmassa tehokkuus ja luotettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Me OP-Truck Oy:ssä olemme ylpeitä sitoutumisestamme huippuluokan ajoneuvojen toimittamiseen, ja olemme iloisia voidessamme nostaa esiin yhden arvostetuista asiakkaistamme, Transpori Oy:n, joka äskettäin toivotti neljännen DAF-kuorma-autonsa tervetulleeksi vaikuttavaan kalustoonsa.

Polttoainetalous, luotettavuus ja paljon muuta: Transporin uudet DAF-kuorma-autot tuovat tehokkuutta kuljetustoimintaan

Pääasiassa Etelä-Suomen alueella toimiva kappaletavaraliikenteen toimija Transpori Oy on valinnut OP-Truck Oy:n luotetuksi kumppanikseen huippuluokan DAF-kuorma-autoihin. Etenkin autoliikkeiden ja teollisuuden varaosien kuljetuksiin erikoistunut Transpori harjoittaa toimintaansa tällä hetkellä kahdentoista ajoneuvon voimin.

Yrityksen DAF kantaa edustavat 2-akseliset DAF CF 370 ja DAF XD 340 sivuaukeavalla kaapilla, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan monipuolisuuden. 3-akselinen DAF XF 480 vastaa kaupunkien välisten toimitusten ja noutojen haasteeseen ja osoittaa sen mukautumiskykyä. Kirsikkana kakun päällä on Transporin uusin ”lippulaiva” – DAF XG 530, joka navigoi vaivattomasti Porin ja Helsingin välistä runkolinjaa.

Menestystä edistävät DAF kuorma-autojen kuljetustehokkuus

Transpori Oy:n toimitusjohtaja Nina Aalto tunnustaa polttoaineen kulutuksen keskeisen roolin kuljetusyrityksen kuluissa. Uusien DAF-kuorma-autojen käyttöönoton myötä Transporin polttoainekustannukset ovat laskeneet merkittävästi ja korjauskustannukset ovat pienentyneet. DAF-kuorma-autoilla on kattava 3 vuoden täysi takuu, joka tarjoaa mielenrauhaa ja takaa pitkän aikavälin suorituskyvyn.

Kuljettajan tyytyväisyys ratissa: Voittava suorituskyvyn ja mukavuuden yhdistelmä

Transporin kuljettajat ovat yksimielisesti kehuneet DAF-kuorma-autoja niiden poikkeuksellisista ajo-ominaisuuksista. Tasainen käsiteltävyys ja reagoiva suorituskyky ovat parantaneet ajokokemusta ja varmistaneet, että jokainen matka ei ole vain tehokas, vaan myös nautinnollinen. Toimivuudesta ylistetty ohjaamo lisää mukavuutta ja tekee kuljettajien työympäristöstä ensiluokkaisen.

OP-Truck Oy:ssä olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme muutakin kuin ajoneuvoja; tarjoamme kumppanuuden, joka edistää menestystä. Transpori Oy:n DAF-kuorma-autovalikoima vahvistaa sitoutumistamme huippuosaamiseen jokaisella ajetulla kilometrillä. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!