Osat kaikkiin merkkeihin.
Nopeasti ja edullisesti.

Yleisimpiä varaosia suoraan hyllystä

Varastostamme löytyvät yleisimmät huolto- ja varaosat kaikkiin kuorma-autoihin ja perävaunuihin. Vuosien kokemuksien perusteella hyllyihimme on valikoituneet laadukkaimmat tarvikeosat ja kysytyimmät alkuperäisosat.

Täältä löydät edullisia käytettyjä purkuosia

Uusien varaosien lisäksi toimitamme puretuista autoista käytettyjä B-varaosia ympäri Eurooppaa. Paitsi, että myymme osia omasta varastostamme, voimme myös yhteistyöverkostomme hankkia tarvitsemiasi osia eri kuorma-automerkkeihin.


Valikoima päivittyy koko ajan! Jos etsimääsi osaa ei löydy, saatavuutta kannattaa aina kysyä.

 

Tilauksesta jopa samana päivänä

Olemme luoneet kattavan verkoston varaosatoimittajien kanssa niin Suomessa, kuin sen ulkopuolella, mikä mahdollistaa osan kuin osan toimituksen nopeasti ja edullisesti. Usein erikoisemmatkin tuotteet saapuvat varastoomme seuraavana aamuna.

Laatu ei maksa maltaita

Kilpailemme paitsi laadulla, myös hinnalla. Kattava ja toimiva varaosaverkostomme on tuonut tullessaan erittäin kilpailukykyiset hinnat. Ota yhteyttä varaosamyyjään ja pyydä tarjous.

Valtuutettu DAF-varaosamyyjä

Paitsi toimitusnopeuteen, valtuutetun varaosamyyjän täytyy pystyä vastaamaan myös alan tiukkoihin laatuvaatimuksiin. Tämän vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota neuvontaan ja asiakaspalveluun.

Ota yhteyttä!

VALTTERI NIEMINEN
varaosamyynti
+358 (0)440 554 255
valtteri.nieminen@op-truck.fi