Vuoden kuorma-auto 2023.
Lukuisia eri akselikokoonpanoja.
Suorituskykyä.

DAF XD tarjoaa monipuolisuutta

Nykypäivän vihreät asuttavat kaupungit asettavat suuria vaatimuksia jakeluautoille. Niiden on oltava hiljaisempia ja puhtaampia ja suojeltava haavoittuvia tienkäyttäjiä. Kaupunkiystävällinen New Generation XD on täynnä innovaatioita, jotka tekevät tämän mahdolliseksi ja asettaa uudet standardit turvallisuudelle, tehokkuudelle ja kuljettajan mukavuudelle.

 

Käytännöllistä muotoilua

Uuden sukupolven DAF XD on jakelusegmentin uusi tehokkuuden mittapuu. Sen erinomainen suorituskyky – mikä johtaa alhaisiin päästöihin – on tulosta erittäin aerodynaamisesta suunnittelusta ja merkittävistä innovaatioista PACCAR MX-11 -voimansiirrossa TraXon-automaattivaihteistolla. Uusi DAF XD on enemmän kuin tyylikäs ulkonäkö.

Photo-2-DAF-XD-Day-370-FA-LHD-BoxBody
43 DAF XD Interior Driver Position

Premium tason mukavuutta

Helppo sisäänkänyti, vertaansa vailla oleva sisätila sekä työ- ja asuinympäristö, jossa on korkealuokkaisen henkilöauton ylellisyyttä. Tämä tekee uuden sukupolven DAF XD:stä kuljettajan mukavimman jakeluauton. Uusi DAF-jakeluautojen valikoima asettaa uusia mittareita kaikilta osin.

Selkeät näytöt ja hallintalaitteet

Uuden sukupolven DAF XD:n kojelauta on kauniisti suunniteltu ja sisältää huippuluokan näytöt. Siinä on houkutteleva 12 tuuman keskusnäyttö kaikille ajoneuvoon liittyville tiedoille ja valinnainen 10,1 tuuman kosketusnäyttö DAF-navigointi- ja infotainment-järjestelmää varten. Kaikki keskeiset tiedot näkyvät yhdellä silmäyksellä lähellä kuljettajan horisonttia.

41 DAF XD Interior Kerb View Window and Folded Seat
113 DAF XD

Vahva ja muunneltava alusta

Polttoaineen ja yleisen hyötysuhteen optimoimiseksi DAF XD:n kehittämisessä kiinnitettiin paljon huomiota ajoneuvojen alhaisiin omapainoihin. Tämä on saavutettu mm. käyttämällä kevyttä ja lujaa terästä koriin. Voimanoton, korin kiinnitysmoduulien ja liittimien laaja saatavuus mahdollistaa erinomaisen päällirakentajaystävällisyyden

Kehittynyt voimansiirto

Uuden sukupolven DAF XD:ssä kaikki voimansiirron osat on optimoitu jakelua varten, moottorista alkaen. PACCAR MX-11 -moottoreissa on monia innovaatioita, jotka takaavat vertaansa vailla olevan tehokkuuden.

51 New PACCAR MX11 Driveline

International Truck Of The Year

DAF:n uuden sukupolven XD-sarja on valittu International Truck of the Year 2023 -palkinnon saajaksi. ”Uuden XD-sarjan myötä DAF on tuonut markkinoille huippuluokan jakeluauton, joka on luokkansa uusi suunnannäyttäjä. Kuorma-automallisto parantaa merkittävästi suoraa ja epäsuoraa näkyvyyttä ja näin ollen turvallisuutta, joka on jakeluautoissa avainasemassa. Lisäksi ajoneuvon tehokkuus ja ajomukavuus asettavat segmentille uudet standardit.”

Ota yhteyttä!

OLLI-PEKKA NIEMINEN
kuorma-automyynti
p. 0440 555 555
op.nieminen@op-truck.fi