DAF ESITTELI 90-VUOTISJUHLAMALLIN

DAF Trucks esitteli uuden XF:n rajoitetun 90-vuotisjuhlamallin. Tämä kuorma-auto muistuttaa siitä, että 90 vuotta sitten Hub van Doorne loi DAF:in perustan: nykyään yhden Euroopan menestyneimmistä kuorma-autojen valmistajista. Juhlamalli sisältää premium-lisävarustepaketin, erikois teippauksen ja hienovaraiset yksityiskohdat hytissä. Ajoneuvossa on DAF:in maineikas Super Space Cab ja PACCAR:in tehokkain 530hp/390kw MX-13 moottori.

90-vuotisjuhla versio on rajoitettu 250 ajoneuvoon. Ajoneuvot on saatavilla 4×2-vetoautona (FT) Euroopan mantereen markkinoilla ja 6×2-vetoautona (FTG) Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Jokaisella ajoneuvolla yksilöintinumero, joka näkyy ohjaamon sisällä ja erityisesti valaistussa DAF-logo-paneelissa.

 

Ainutlaatuinen silmiinpistävä ulkopinta

DAF:in ”Vuoden kansainvälinen kuorma-auto 2018” ainutlaatuinen rajoitettu ajoneuvo on saatavana kolmessa houkuttelevassa metallivärissä: Anniversary Black, Rouge Flamme ja Jamaica Blue. XF 90th Anniversary Editionin teippaukset. DAF:in historiallisen käsityönä tehty logo on sijoitettu keulan lisäksi oviin ja ajoneuvon takaosaan.

Huippuvarusteet

DAF:in ainutlaatuisessa 90-vuotisjuhlaversiossa on runsaasti varusteita. Siinä on muun muassa ilmajousitettu Super Space Cab, jossa on kaikki ulkopuoliset osat ohjaamon väreissä, LED-ajovalot, kattoikkuna, sumu ja kulma-ajovalot, kattospoilerit, sivuhelmat (4×2) ja Alcoa-alumiinivanteet. Torvet on asennettu ohjaamon katolle.

Ainutlaatuinen sisustus

Erittäin mukava sisustus, Exclusive trim -mallissa  on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten kohokuvioitu historiallinen DAF-logo Xtra-nahkaistuimien päätuessa. DAF:in klassinen logo on sijoitettu myös ovien listoihin, kuljettajan tiedotuspaneeliin ja navigointijärjestelmään. Ajoveuvoissa on nahkaistuimet, nahkaiset käsinojat ja oven paneelit sekä nahkalla viimeistelty ohjauspyörä. Ilmastointilaite, kattoon asennettu parkkijäähdytin, TruckPhone, mikroaaltouuni, DAF:in tunnettu jääkaappi ja DAF Night Lock.

Luxury lahjasetti

Jokaisessa XF 90-vuotisjuhlamallilla on numeroitu ylellinen lahjasetti. Sarja sisältää nahkalaukun, tyylikkään takin, DAF Waterman-kynän nahkalaatikossa, nahkainen luottokorttikasetti ja 90-vuotisjuhla piirroksen, jonka on allekirjoittanut DAF: n pääsuunnittelija Bart van Lotringen.

Hub van Doorne

”Hub van Doorne kehitti kuorma-autojaan keskittymällä teknologiaan, toimivuuteen ja kuljettajan mukavuuteen”, totesi DAF Trucksin toimitusjohtaja Preston Feight. ”Elite 90th Anniversary Edition kunnioittaa suuren yrityksen perustajaa.”

Kommentoi