fbpx

CF

the new cf

Monipuolinen

CF mallisarja tarjoaa lukuisia eri akselikookoonpanoja ja ohjaamo ratkaisuja, mikä tekee CF:stä erittäinen monipuolisen kuorma-auton. Paccarin uudet MX-11 -ja MX-13 moottorit viimeistelevät juuri sinun kuljetustarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Uusi CF sopii jakelukäytöstä aina raskaimpiin kuljetuksiin, mahdollisuuksia on rajattomasti.

DAF CF & XF on vuoden kuorma-auto 2018

Katseet kääntävä ulkonäkö

Uuden CF ohjaamon ulkoasu on XF -ja LF mallien tapaan ryhdikäs ja aerodynaaminen. Omaa luokkaansa oleva ohjaamon muotoilu on viimeistelty lukuisilla yksityiskohdilla, ohjaamon paneeleista löytyy hyvin tilaa yrityksen nimelle. Pure Excellence.

Tietonäyttö kuljettajan apuna

Auton viestit auttavat kuljettajaa reagoimaan eri tilanteisiin tehokkaamin ja DPA (Driver Performance Assistant) -ajoavustusjärjestelmä kertoo vinkkejä taloudelliseen ajoon. Kuljettaja voi sijoittaa koelaudan painikkeet haluamiinsa paikkoihin älykkään elektroniikkarakenteen ansiosta. Uusi lämpötilansäätö- ja ilmastointijärjestelmä on tehokas ja helppokäyttöinen sisältäen huurteenpoiston, pysäköinti-ilmastoinnin, ajastettavan pysäköintilämmittimen, taukolämmittimen ja automaattisen ilmankierrätyksen.

Uudistetut sisätilat

Korkealaatuiset ja mukavat materiaalit tekevät sisätiloista viihtyisän ja hiljaisen. Kuljettajalla on mahdollisuus säätää hytin monipuolinen valaistus ajo- tai tauko-olosuhteiden mukaan.​

Alustassa rajattomat mahdollisuudet

Tarkasti suunniteltu vahva ja kevyt alusta on räätälöitävissä täysin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Komponentit voidaan sijoittaa haluttuuna järjestykseen, jonka ansiosta saadaan tilaa pumppujärjestelmille tai suuremmille polttoainetankeille. Korin kiinnitysjärjestelmä BAM antaa runsaasti mahdollisuuksia korin kiinnittämiseen. Uusi kompakti 50 kg kevyempi EAS-järjestelmä (päästöjen jälkikäsittelyjärjestelmä) jättää alustaan enemmän tilaa ja mahdollistaa suuremman hyötykuorman.

Kehittynyt voimansiirto

Uudet PACCAR MX-11 -ja MX-13 moottorit tarjoavat suorituskykyä alhaisella polttoainekulutuksella, laajennettu Eco-tila auttaa pitämään polttoainetehokkuuden optimaalisena. Moottorien huoltovälejä on pidennetty entisestään jopa 200 000 kilometriin. Uuden sukupolven 12 tai 16 vaihteinen TraXon-automaattivaihteisto löytyy vakiona, siihen lisättynä uusi tehokas taka-akseli, syntyy täydellinen voimansiirto paketti.​

kysy lisää myyjältä

Henkilöstö

Olli-Pekka Nieminen

Toimitusjohtaja

Matkapuhelin: +358 (0)440 555 555
Sähköposti: op.nieminen(at)op-truck.fi

Jukka Maja

kuorma-automyynti

Matkapuhelin: +358 (0)440 554 755
Sähköposti: jukka.maja(at)daftrucks.fi