fbpx
Tehokasta tilankäyttöä.
Lukuisia eri akselikokoonpanoja.
Suorituskykyä.

DAF CF tarjoaa monipuolisuutta

CF mallisarja tarjoaa lukuisia eri akselikokoonpanoja ja ohjaamoratkaisuja, mikä tekee CF:stä erittäinen monipuolisen kuorma-auton. Paccarin uudet MX-11 -ja MX-13 moottorit viimeistelevät juuri sinun kuljetustarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Uusi CF sopii jakelukäytöstä aina raskaimpiin kuljetuksiin, mahdollisuuksia on rajattomasti.

DAF CF on valittu vuoden kuorma-autoksi useasti perusteltuna mm. luotettavuudella, ajomukavuudella ja alhaisilla käyttökustannuksilla.

Käytännöllistä muotoilua

Uuden CF ohjaamon ulkoasu on XF -ja LF mallien tapaan ryhdikäs ja aerodynaaminen. Omaa luokkaansa oleva ohjaamon muotoilu on viimeistelty lukuisilla yksityiskohdilla, ohjaamon paneeleista löytyy hyvin tilaa yrityksen nimelle. Pure Excellence.

Rauhallinen ja mukava hytti

Korkealaatuiset ja mukavat materiaalit tekevät sisätiloista viihtyisän ja hiljaisen. Kuljettajalla on mahdollisuus säätää hytin monipuolinen valaistus ajo- tai tauko-olosuhteiden mukaan.​

Selkeät näytöt ja hallintalaitteet

Auton viestit auttavat kuljettajaa reagoimaan eri tilanteisiin tehokkaammin. Kuljettaja voi sijoittaa koelaudan painikkeet haluamiinsa paikkoihin älykkään elektroniikan ansiosta. UCF tarjoaa tehokkaan ja helppokäyttöisen huurteenpoiston, pysäköinti-ilmastoinnin, ajastettavan pysäköintilämmittimen, taukolämmittimen ja automaattisen ilmankierrätyksen.

Vahva ja muunneltava alusta

Tarkasti suunniteltu vahva ja kevyt alusta on räätälöitävissä täysin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Komponentit voidaan sijoittaa haluttuuna järjestykseen, jonka ansiosta saadaan tilaa pumppujärjestelmille tai suuremmille polttoainetankeille. Korin kiinnitysjärjestelmä BAM, antaa runsaasti mahdollisuuksia korin kiinnittämiseen. Kompakti 50 kg kevyempi EAS-järjestelmä jättää alustaan enemmän tilaa ja mahdollistaa suuremman hyötykuorman.

Kehittynyt voimansiirto

Uudet PACCAR MX-11 -ja MX-13 moottorit tarjoavat suorituskykyä alhaisella polttoainekulutuksella ja laajennettu Eco-tila auttaa optimoimaan polttoainekulutuksen. Moottorien huoltovälejä on pidennetty entisestään jopa 200 000 kilometriin. Uuden sukupolven 12- tai 16- vaihteinen TraXon-automaattivaihteisto löytyy vakiona; lisättynä tehokkaaseen taka-akseliin – syntyy täydellinen voimansiirtopaketti.

Ota yhteyttä!

OLLI-PEKKA NIEMINEN
kuorma-automyynti
p. 0440 555 555
op.nieminen(at)op-truck.fi

JUKKA MAJA
kuorma-automyynti
p. 0440 554 755
jukka.maja(at)daftrucks.fi