24h Service

+358 40 5099 255

Home

Sale, rental and import of vehicles
Services and spare parts for all brands
DAF sales, maintenance and spare parts

New vehicles:

New trailers:

OP-Truck @ Facebook

1 week ago

OP-Truck Oy

Lämpimien päivien kunniaksi kuvia upeasta Kuljetusliike M. Salonen Oy:n DAF rivistöstä viime talvelta. ...

View on Facebook

3 weeks ago

OP-Truck Oy

A-P Niemi Oy sekä Apemet A-P.N.Ky:lle ketjupurkukorilla varustettu DAF CF 530 8x4 -kuorma-auto.

#InternationalTruckOfTheYear2018 #DAF

Auto on rakennettu hakkeen ja turpeen ajoon, päällirakenteen raakakorin on toimittanut Kome Oy. Komposiittirakenteisen, yhtenä kappaleena valmistetun korin paino on vain noin 800 kilogrammaa.

Auto on erittäin kevyt. Omapainoa on kertynyt hieman alle 13 000 kg, mikä on noin 2 000 kilogrammaa tavanomaista vähemmän. DAF:in alustat ovat tunnettuja keveydestään, painoa on säästetty entisestään valitsemalla CF-mallin päiväohjaamo ja varustamalla auto alumiinivanteilla. Hyvän eristyskyvyn omaava Komen komposiittikori on rakenteena kevyt ja luja. (Konepörssi 4/18)

www.op-truck.fi
...

View on Facebook

1 month ago

OP-Truck Oy

Mansen Mörinät vielä tänään kello 15 asti!

MEIDÄT JA DAF KUORMA-AUTOT LÖYDÄT OSOITTEESTA PERKKOONKATU 9

Pirkanmaalaisten kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhteinen tapahtuma järjestetään jälleen huhtikuussa perinteisellä tavalla. Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän ympäristössä oleva tapahtuma kerää vuosittain arviolta yli 10.000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista Pirkanmaalle tutustumaan satojen alan toimijoiden tuotteisiin heidän omissa toimipisteissään.

Kävijät kiittelevät tapahtuman laajuuden tuomasta mahdollisuudesta tutustua samalla kertaa moniin eri merkkisiin maarakennuskoneisiin ja kuorma-autoihin, niin uusiin, kuin käytettyihin. Mukana on luonnollisesti myös useita varaosa-, tarvike- ja lisälaitevalmistajia sekä palveluntarjoajia. Osa näistä esittelee palvelujaan ja valikoimiaan omassa toimipisteessään ja osa kone- ja kuorma-autoliikkeiden yhteydessä.

Tervetuloa Mörinöille!

mansenmorinat.fi/
www.facebook.com/MansenMorinat/
...

View on Facebook