DAF

daf-logo-kuvan-ylareunaan

workhouse

 

DAF tarjoaa täydellisen valikoiman 7,5 tonnin kokonaispainosta 76 tonnin kokonaisyhdistelmämassaan. Kuljetuksissa on omat vaatimuksensa – joten jokainen DAF ajoneuvo on erilainen, rakennettu erilaisista ohjaamoista, alustoista, voimansiirrosta ja elektronisista kokoonpanoista. Ne tarjoavat alhaisimmat käyttökustannukset kilometriä kohti, erinomaisen liikenteen tehokkuuden ja optimaalisen mukavuuden kuljettajalle.

 

Tinkimätöntä laatua pieniä yksityiskohtia myöten – laadukas DAF erottuu edukseen. Teräksisestä etupuskurista huippukestäviin ajovalojen Lexan-linsseihin ja tyylikäästä sisustuksesta kestävään voimansiirtoon saakka, DAF kuorma-autot on suunniteltu kestämään.

Suunnittelijoina ovat olleet alan asiantuntijat, joiden intohimona ovat kuorma-autot. DAF Trucks on Peterbiltin ja Kenworthin, kahden Amerikan huippukuorma-automerkin ohella osa PACCAR organisaatiota. Yrityksen intohimona ovat korkea laatu, vahva asiakaskeskeisyys ja suuri kunnioitus kuljettajaa kohtaan.

 

TRANSPORT EFFICIENCY

daf_transport_efficiency_iconrow_940

Tehokkuus alkaa valitsemalla oikea automalli, joka räätälöidään käyttötarkoitukseen soveltuvaksi. Tehokas aerodynamiikka, taloudelliset moottorit, pitkät huoltovälit ja alhainen omapaino mahdollistavat kilometrejä kohti saatavan tuoton tuoton maksimoimisen. Kuljettaja on huomioitu erinomaisesti, DAF tukee häntä saamaan maksimaalinen suorituskyky autosta taloudellisesti.

 

 

Lue lisää DAF-sivuilta tai rakenna oma DAF!